Weer als nieuw met schadeherstel van De Beijer

Een kleine deuk die je oploopt bij onvoorzichtig inparkeren in een smalle parkeerplek, dat ene paaltje dat je niet zag staan, of misschien heeft iemand anders wel tegen je auto aan gezeten en heb je kleine schade. Dat is niet iets waar je op zit te wachten.
Of misschien heb je wel een ongeluk gehad met de auto, is iemand tegen de zijkant van je voertuig aangereden of is er iets anders gebeurd dat een flinke schade heeft opgeleverd.
Nadat je zelf de eerste schade hebt opgenomen weet je dat het tijd is om een expert in te schakelen om het voertuig weer te laten repareren. Dan komen wij om de hoek kijken: bij De Beijer kunnen wij overweg met alle soorten schade, klein of groot. De Beijer schadeherstel zorgt ervoor dat jouw voertuig er weer piekfijn uit gaat zien.

Gespecialiseerd in schadeherstel

Bij De Beijer zijn wij gespecialiseerd in schadeherstel van alle soorten auto’s. Welke schade jouw auto ook heeft, wij weten die schade weer geheel te herstellen. Wij hebben werknemers in huis die al meer dan 25 jaar ervaring hebben in schadeherstel. Je kunt er dus vanuit gaan dat jouw auto bij ons in de juiste handen is.
Ook is het bij ons geen enkel probleem om het schadeherstel op korte termijn uit te voeren. Neem daarom bij schade even contact met ons op en dan bespreken we hoe en wanneer we je kunnen helpen.

Schaderapport

Je kunt bij ons ook terecht voor het op laten stellen van een onafhankelijk schaderapport. Wanneer het nodig is, doen we dit in samenwerking met een schade-expert van de verzekering.

Het kan zo zijn dat de verzekering je door probeert te sturen naar een bepaald schadeherstelbedrijf waar zij mee samenwerken. Dit levert meestal een voordeel op voor de verzekering en voor dat bedrijf, maar niet per se voor jou. Ook wordt er soms verteld dat dit invloed zou hebben op jouw eigen risico en het recht op vervangend vervoer.
Wanneer je bij De Beijer het schadeherstel uit laat voeren, geniet je van minimaal dezelfde voordelen. Wij zorgen ook voor vervangend vervoer en handelen alles af met de verzekering. Je mag dus altijd zelf kiezen waar jij jouw schade laat herstellen. Wij zeggen: kies voor De Beijer en laat onze mensen met meer dan 25 jaar ervaring in het vak jouw auto weer volledig herstellen.

Schade?

Heb je schade en wil je een schaderapport op laten stellen of wil je jouw auto door ons laten herstellen? Neem dan even contact met ons op, dan kunnen we samen de te nemen stappen doorlopen en zorgen dat jouw auto er weer piekfijn uit gaat zien.

Aangesloten bij: