Jouw auto wordt het schoonst in de carwash van De Beijer

Het zaterdag- of zondagritueel: de auto wordt voor de deur gezet. Binnen staat de kraan open voor een emmer met vers sop en uit de speciale lade in de schuur worden de spons en de poetsdoek tevoorschijn gehaald. De tuinslang wordt uitgerold en na een kwartiertje is het zover: de eerste druppels water landen op de auto. Vervolgens volgt een complete was- en poetsbeurt en na een tijdje staat de auto weer blinkend op de parkeerplaats. Zo kan het.

Weet je wat ook kan? Je rijdt met je auto naar De Beijer, rijdt hem de carwash in en na een paar minuten is jouw auto weer blinkend schoon.
Wat heeft jouw voorkeur? Wij weten het wel, wij zouden de auto bij De Beijer door de carwash laten gaan!

Ervaar de beste Carwash bij Autobedrijf De Beijer

Bij Autobedrijf De Beijer vindt u de beste autowasprogramma’s om uw voertuig te laten stralen! Kies voor het POLISH-programma (€ 19,00) als u uw auto een uitgebreide behandeling wilt geven. Geniet van handmatige voorwas, intensieve reiniging en het unieke Super Polish-borstelstation voor een extra glans. Bovendien krijgt u een beschermende Hard Wax-coating en kunt u gratis stofzuigen!

Met het WAX-programma (€ 17,00) profiteert u van dezelfde grondige reiniging zonder de Polish-laag, maar nog steeds met een krachtige waxlaag voor een langdurige bescherming en diepe glans.

Zoekt u iets eenvoudigers? Het Basis-programma (€ 15,00) biedt een stevige schoonmaak, inclusief intensief wassen, bodemschoonmaak en drooghulp. Wilt u alleen een snelle opfrisbeurt? Dan is het Budget-programma (€ 12,50) perfect voor u, met een efficiënte wasbeurt en blaasdroging.

Wasboxen - zelf schoonmaken op uw manier

Bent u liever zelf aan zet bij het wassen van uw auto? Maak gebruik van onze volledig uitgeruste wasboxen. Hier heeft u de vrijheid om elk detail van uw auto persoonlijk te reinigen, met krachtige hogedrukspuiten, schuimlansen en alle andere benodigde apparatuur. Geniet van het ultieme gemak en het gevoel van voldoening als u uw voertuig weer ziet glanzen.

Stofzuigerplein - Binnenin even belangrijk

Na de buitenkant volgt het interieur: ons Stofzuigerplein zorgt ervoor dat uw auto vanbinnen net zo schoon is als vanbuiten. Met krachtige stofzuigers en handige afvalbakken maakt u het interieur snel en grondig stof- en vuilvrij. Dit is ideaal na een bezoek aan de wasstraat of wasboxen, zodat uw auto altijd in topconditie verkeert.

Voordelige Waspassen

Haal het meeste uit uw wasbeurt met onze waardevolle waspassen. Laad uw pas op met € 50 en ontvang € 55 aan wastegoed (10% extra). Of kies voor de hoogste korting: laad € 400 op en krijg maar liefst € 520 aan tegoed (30% extra)!

Bezoek Autobedrijf De Beijer

Voor een onberispelijke auto, zowel vanbuiten als vanbinnen, kunt u rekenen op de Carwash, Wasboxen en het Stofzuigerplein van Autobedrijf De Beijer. Kom langs en ervaar zelf onze ongeëvenaarde service. Uw auto verdient het!

Aangesloten bij: