De verhuizing van ons bedrijf komt steeds dichterbij. Het bouwbedrijf is druk met de laatste werkzaamheden en de laatste puntjes worden op de ‘i’ gezet. Nu komt de fase waarin de inrichting en aankleding aan de beurt zijn. De vloeren kunnen worden gelegd, wanden aangekleed, meubels gemonteerd, kantoorruimtes en receptie ingericht, de wasstraat en wasboxen gemonteerd en de werkplaats komt gereed voor de overhuizing. En de showroom en het buitenplein wachten op de occasions.

De laatste loodjes

De regen en het donkere weer van de laatste tijd geven niet de meest zonnige aanblik. Maar ondanks dat laat deze fotocollage zien dat de eindstreep in zicht is.

Randwijk

Shop in Randwijk vanaf 1 maart gesloten
Per 1 maart gaat de shop in Randwijk dicht. De shop op de nieuwe locatie gaat tegelijkertijd open met een zeer uitgebreid assortiment: tabak, verse broodjes etc. Vanaf dan is het ook mogelijk zowel shopartikelen als het tanken contant te betalen.

Carwash in Randwijk blijft open
Tot de verhuizing blijft onze bestaande carwash in Randwijk nog open. Waskaarten zijn verkrijgbaar via de werkplaats.

Onderhoud en reparatie
Tot aan de verhuizing blijft de werkplaats in Randwijk aan de Knoppersweg ‘gewoon’ geopend. U kunt er terecht voor alle onderhoud, reparatie en APK.

En nu verhuizen...

Zoals het er nu uitziet vindt de verhuizing van het gehele bedrijf plaats medio april. Uiteraard houden wij u op de hoogte van de precieze datum.

Onze nieuwe locatie bij Zetten
(afslag A15, tegenover station Zetten/Andelst)

Mobiliteitscentrum de Beijer BV
Verbindingsweg 2b • 6674 DL Herveld
Telefoon blijft: 0488 491503
Ook email en website blijven ongewijzigd:
info@de-beijer.nl • www.de-beijer.nl

Vacatures

Om alles in de nieuwe omgeving te realiseren zoeken wij versterking op meerdere plekken in onze organisatie.

CARWASH MEDEWERKER(S)
De nieuwe carwash, automatische wasstraat, wasboxen en stofzuigerplein, is alle dagen geopend. Jij bent diegene die de auto’s voorwast, de waskaarten verkoopt en onze klanten vriendelijk en behulpzaam de weg wijst. Je bent bereid in de weekenden te werken.

RECEPTIONIST(E)/SERVICE MEDEWERKER
Je ontvangt de klanten vanuit de showroom en bent de schakel tussen de klant en de verschillende afdelingen. Daarnaast behandel je inkomend telefoonverkeer, email en je verricht secretariële werkzaamheden.

JUNIOR AUTOVERKOPER
De showroom en het occasion-buitenplein zijn jouw domein. Je hebt uiteraard verkooptalent en affectie met auto’s en de technische aspecten. Je weet de klanten voldoende te adviseren en te interesseren.

Werktijden en uren in overleg. Er zijn vele mogelijkheden.
Sollicitaties alleen via e-mail: gerda@de-beijer.nl